ADVIES


Steeds meer schrijvers-in-spe hebben een zetje nodig. Ben ik op de goede weg? Hoe weet ik of mijn manuscript goed genoeg is? Hoe zoek ik een uitgever - of ga ik mijn werk in eigen beheer publiceren? Waar let ik dan op?

Heb jij ook een vraag over schrijven, je manuscript, het boekenvak, uitgeverijen  of publiceren? 

Je zou een van de onderstaande diensten kunnen overwegen:

 

- Scan

Ik lees een eerste deel of de eerste hoofdstukken (maar maximaal tien pagina's - Times New Roman 12, regelafstand 1.5) van jouw manuscript, en geef je op basis van mijn bevindingen ofwel een algemeen advies (wat valt op, wat kan er beter, wat is er goed), of een wat explicieter advies (met aantekeningen in de tekst). Het is de bedoeling dat je daarmee gereedschap in handen krijgt om verder te kunnen. Soms kan ik niets nuttigs over iemands werk zeggen, in dat geval betaal je uiteraard ook niets.

De kosten hiervan bedragen € 75*.

 

- Telefonisch 'spreekuur'

Stel mij je vraag/vragen per mail, waarna we een datum en tijdstip prikken voor een adviesgesprek. Dat kan over alles gaan: Hoe werkt een uitgever? Wat zet ik in mijn biografie? Is mijn verhaal boeiend voor iemand om te lezen? Is uitgeven in eigen beheer een goed idee? Wat komt er allemaal kijken bij publiceren? Zal ik onder een pseudoniem schrijven?

Het kan zijn dat ik geen antwoord heb op je vraag, dat laat ik je dan in een reactie weten. Geen advies = geen kosten. 

De kosten van een telefonisch spreekuur bedragen € 1 per minuut, met een starttarief van € 25*

 

Rekenvoorbeeld: een gesprek van 34 minuten kost dan € 34 + € 25 = € 59 euro. 

 

* Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% btw.

 

Mailen kan naar vraag [at] deliterairagent [punt] nl (waarbij je [at] in @, en [punt] in een punt verandert).

 

NB: stuur ook vooraf je gegevens mee: naam, adres, postcode en woonplaats, mailadres en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.