Anna Thomas


Anna Thomas is het pseudoniem van auteur Marja West. Ze schrijft boeken en audioseries in verschillende genres, zoals non-fictie, thrillers en feelgood. 

Van haar hand verscheen de feelgood-serie Nueva Vida: Drie vriendinnen, veertigers, die elkaar na jaren weer terugzien, nemen de benen op de avond van een 25-jarig huwelijksfeest dat ze samen vieren. Hun relaties staan onder druk en ze hebben alle drie genoeg van het ‘Is dit het nou?’-gevoel. Ze laten alles achter en gaan naar Spanje, waar ze ooit de vakantie van hun leven hadden. Daar koopt een van hen in een opwelling een klein leegstaand dorp, Nueva Vida. Kunnen zij daar hun dromen waarmaken? Een heerlijke serie die je wilt blijven doorlezen, vol herkenbare personages, humor, spanning, avontuur, liefde en veel Spaanse zon.

Het nieuwste boek van Anna Thomas is een Nederlandse Comedy; Van je familie moet je het hebbenhet eerste deel in de nieuwe hilarische serie, dat gaat over drie Bloemendaalse zussen en hun demente moeder. 

 

Over Onder de Spaanse zon:

[...] een heel sterk begin van een serie, doordat je meer leert over de achtergrond van Linda, Ellen en Judith krijg je meer het gevoel alsof je als vierde vriendin met hen meeloopt en je echt onderdeel bent van hun verhaal. - Soraya's Bookshelf op Goodreads.com

Over Zonder jou:

"En lekker boek om te ontspannen met ook wel verassende wendingen." - een lezer op Kobo.com

Over Dromen jagen:

"De sfeer in dit verhaal wakkert een verlangen aan naar het pure onthaasten en doen wat je blij maakt." - een lezer op Kobo.com

Over Reünie in Spanje:

"Het laatste boek in deze serie… en na een dag alweer uit." - lezer op Kobo.com

 

website Marja West

Trefwoorden: jeugd, liefde, Blanes, feelgood, levendig, comedy, zwarte humor, vriendinnen, huwelijk, sleur