Astrid Harrewijn


Astrid Harrewijn studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Na het winnen van een schrijfwedstrijd debuteerde ze in 2006 met de roman Ja kun je krijgen.

Astrid Harrewijn heeft een onmiskenbaar eigen stijl en schrijft met humor over de valkuilen van ons dagelijks bestaan. Ze woont op Scheveningen met haar man en twee adoptiehonden.

Van Astrid Harrewijn verschenen inmiddels elf romans, in de afgelopen paar jaren waren dat het 'Museumplein drieluik' bestaande uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) (2016), Daar heb je vrienden voor (2016) en Vrienden voor het leven (2017) en De Stroopwafelshop (2020). Daarnaast schreef zij de audioseries Passe Partout serie 1 (1018) en serie 2 (2019) voor Storytel.  Al het werk van Astrid Harrewijn is ook als audioboek en als eBoek verkrijgbaar.

website Astrid Harrewijn


Meningen over het werk van Astrid Harrewijn:

"Een echte aanrader om te lezen of om naar te luisteren. Wat zou het leuk zijn als er een Seizoen 3 gaat komen." [lezer/luisteraar op Hebban.nl over Passe Partout.

* * * * *

"Een heerlijk verhaal wat je niet kan wegleggen en uit moet lezen." [lezer op Hebban.nl over De Stroopwafelshop]

* * * * *

"Een heerlijke feelgood met een 'randje' over de liefde voor de kunst en het volgen van je hart. " [Kim Moelands over Drie vrienden, een huis en een klusjesman]

Trefwoorden: feelgood, vrolijk, Storytel Original, kunst, museum, luisteren, audioserie, vriendinnen, avontuur