Astrid Harrewijn


Astrid Harrewijn studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Na het winnen van een schrijfwedstrijd debuteerde ze in 2006 met de roman Ja kun je krijgen.

Astrid Harrewijn heeft een onmiskenbaar eigen stijl en schrijft met humor over de valkuilen van ons dagelijks bestaan. Ze woont op Scheveningen met haar man en twee adoptiehonden.

Van Astrid Harrewijn verschenen inmiddels elf romans: Ja kun je krijgen (2006), In zeven sloten (2007), Luchtkussen (2009), Prinses in de polder (2010), Miss Communicatie (2011), Miss Match (2013), Miss verstand (2014); het 'Museumplein drieluik' bestaande uit Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) (2016), Daar heb je vrienden voor (2016) en Vrienden voor het leven (2017) en De Stroopwafelshop (2020). Daarnaast schreef zij de audioseries Passe Partout serie 1 (1018) en serie 2 (2019) voor Storytel.  Al het werk van Astrid Harrewijn is ook als audioboek en als eBoek verkrijgbaar.

 

website Astrid Harrewijn


Pers en lezers over het werk van Astrid Harrewijn:

"Het leuke aan het lezen van een serie is, dat je na één boek nog geen afscheid hoeft te nemen van de personages. Nadeel is wel, dat je na drie delen alsnog afscheid moet nemen van de personages die je dan heel goed hebt leren kennen."  [Hebban.nl over de Miss-serie]

* * * * *

"Een heerlijk verhaal wat je niet kan wegleggen en uit moet lezen." [lezer op Hebban.nl over De Stroopwafelshop]

* * * * *

"Een heerlijke feelgood met een 'randje' over de liefde voor de kunst en het volgen van je hart. " [Kim Moelands over Drie vrienden, een huis en een klusjesman]