Kevin Hassing


Kevin Hassing (1984) is naast auteur ook (stem)acteur.  Hij was te zien in GTSTCas en Centraal Medisch Centrum. Ook spreekt hij luisterboeken en tekenfilms in.

Mus & kapitein Kwaadbaard en De 5 slangen was het eerste deel van een grappige, avontuurlijke serie voor jongens en meiden. Over een stoer weesmeisje, een kapitein met een klein hartje, plunderende piraten - en nog veel meer!

Eind september 2021 verscheen deel 2: De koers naar de Kraken. Een derde deel is in voorbereiding.

Beide boeken bevatten prachtige kleurenillustraties van Linde Faas.

Mus & kapitein Kwaadbaard en De 5 Slangen stond op de tiplijst van de Nederlandse Kinderjury 2021 en was genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2021. Mus & kapitein Kwaadbaard en de koers naar de Kraken staat op de tiplijst van de Nederlandse Kinderjury 2022, en was uiteindelijk ook de winnaar in de categorie 10-12 jaar.

De serie over Mus en kapitein Kwaadbaard verschijnt bij LS, en bestaat ook als audioboek - door Kevin zelf voorgelezen.

Website: www.kevinhassing.com 

 

Over Mus & kapitein Kwaadbaard - en De 5 slangen:

"Spannend, mooi beschreven, fijne cliffhangers korte overzichtelijke hoofdstukken. fijn fijn fijn hoezo kinderboek? Ik zit ook met rode wangen op de bank. Avontuur voor jong en oud." - review op bol.com

‘Kevin Hassing weet raad met avonturen in een wonderlijk decor.’ - Bas Maliepaard, Trouw

Over Mus & kapitein Kwaadbaard - en de koers naar de Kraken:

"Een spannend, geestig en avontuurlijk boek dat je in één ruk uit wilt lezen. Dit boek is het bewijs dat een tweede deel nóg beter kan zijn dan een eerste deel." - review op Hebban.nl

Trefwoorden: meisje, zee, avontuur, dapper, spannend, jeugdboek, kinderboek, geestig, piraten, kapitein,