Anna Thomas


Anna Thomas is het pseudoniem van auteur Marja West. Ze schrijft boeken en audioseries in verschillende genres, zoals non-fictie, thrillers en feelgood. Samen met haar man woont ze in het oosten van het land waar ze haar dagen vult met schrijven.

Mei 2021 verscheen Nueva Vida #1: Onder de Spaanse zon. Drie vriendinnen, veertigers, die elkaar na jaren weer terugzien, nemen de benen op de avond van een 25-jarig huwelijksfeest dat ze samen vieren. Hun relaties staan onder druk en ze hebben alle drie genoeg van het ‘Is dit het nou?’-gevoel. Ze laten alles achter en gaan naar Spanje, waar ze ooit de vakantie van hun leven hadden. Daar koopt een van hen in een opwelling een klein leegstaand dorp, Nueva Vida. Kunnen zij daar hun dromen waarmaken? Een heerlijke serie die je wilt blijven doorlezen, vol herkenbare personages, humor, spanning, avontuur, liefde en veel Spaanse zon.

Nueva Vida #2 (Zonder jou) verscheen half juli 2021; eind september Vakantie in Blanes, een zogenaamde 'prequel' als e-only; in november verscheen Nueva Vida #3 (Dromen jagen) en in maart 2022 verscheen Nueva Vida #4 (Reünie in Spanje).

 

Over Onder de Spaanse zon:

[...] een heel sterk begin van een serie, doordat je meer leert over de achtergrond van Linda, Ellen en Judith krijg je meer het gevoel alsof je als vierde vriendin met hen meeloopt en je echt onderdeel bent van hun verhaal. - Soraya's Bookshelf op Goodreads.com

Over Zonder jou:

"En lekker boek om te ontspannen met ook wel verassende wendingen." - een lezer op Kobo.com

Over Dromen jagen:

"De sfeer in dit verhaal wakkert een verlangen aan naar het pure onthaasten en doen wat je blij maakt." - een lezer op Kobo.com

Over Reünie in Spanje:

"Het laatste boek in deze serie… en na een dag alweer uit." - lezer op Kobo.com

 

website Marja West

Trefwoorden: jeugd, liefde, Blanes, feelgood, levendig, zwarte humor, vriendinnen, huwelijk, sleur